Pollenallergi

Øjnene er røde og munden klør, næsen og øjnene løber i vand og er irriterede, og du nyser! Allergi sæson starter før vi ved af det, og er du en af de mange danskere, der døjer med ovenstående symptomer, er det meget sandsynligt, at du har pollen-allergi!

Akupunkturbehandlinger hjælper rigtig godt på allergi. 

Min erfaring er, at hvis du har let/alm. grad af pollen allergi, vil akupunktur kunne fjerne dine symptomer, mens hvis du har pollen allergi af dybere, kronisk karakter, vil du opleve, at din medicinforbrug kan blive reduceret betragteligt, fordi dine symptomer bliver mindre, og du ikke behøver indtage nær så meget medicin. Indimellem sker mirakler, så dette er kun en generel erfaring. 

Man starter ALTID før sæson for at få de bedste resultater. Det vil sige, at du skal i gang med akupunkturbehandlinger NU – inden det hele går igang! Antallet af behandlinger varierer fra person til person, og det vurderer jeg efter en samtale med dig. Jeg har gode erfaringer med at 3-5 behandlinger er tilstrækkeligt!

Behandlingen består både af krops akupunktur og øre akupunktur. Den er meget let at modtage – det gør ikke mere ondt end et kortvarigt lille prik, som du og alle sagtens kan klare. Børn skal være fyldt 7 år før jeg behandler dem.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til mig på mail: info@tinas-akupunktur.dk 

Du kan booke din tid online på www.tinas-akupunktur.dk 

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken i skoven 🙂

Kærlig hilsen Tina

Kategorier: Aktuelt