Infrarød termisk lampe

Lampen anvendes på samme måde som moxa, og den kan anvendes til behandling af slidgigt, muskelsmerter og muskelspændinger.
Jeg anvender ofte lampen i forbindelse med en akupunkturbehandling, hvor yang(varme) skal styrkes.
Især omkring maven og navlen er vi udsatte for at få kulde ind i kroppen, og IT-lampen varmer dybt i vævet, og uddriver kulde(smerte) fra kroppen, og fjerner blokeringer, så energien igen kan flyde uforstyrret gennem meridiansystemet.
Rent praktisk opnås det ved, at den infrarøde termiske lampe opvarmer den sorte mineralplade og derfra moduleres den infrarøde stråling. Denne energi fremmer cirkulation, metabolisme (forbrænding og fordøjelse) og styrker generelt hele immunsystemet.
Pladen er belagt med 53 elementer af de Essentielle mineraler, der er afgørende for dannelsen af cellerne i den menneskelige krop. Mineralsammensætningen i pladerne er navnebeskytter, men indeholder 33 kendte sporstoffer, som også findes i det menneskelige legeme.
Lampen sættes 20 til 30 cm fra hudoverfladen, og varmen begynder langsomt at trænge ind i det ønskede område, og effekten er meget positiv og umiddelbar mærkbar.
Lampen er opfundet i Kina i 1978, og anvendes i dag i tusindvis af klinikker verden over.