PRISLISTE PÅ BEHANDLINGER

Akupunkturbehandling, enkelt, 60 minutter:  400 kr
Klippekort, 6 Akupunkturbehandlinger: 2100 kr.

Alt i kroppen og i sindet kan behandles med akupunktur. Det handler om energi, og derfor kan akupunktur hjælpe de fleste med det meste! Stress, angst, eksamensangst, søvnbesvær, hukommelse, detox, energi,  smerter i kroppen, led og muskler, akut smerte, helvedesild, hormonelle ubalancer, menopause, afhængighed, refluks, fordøjelse, galdesten, hæmorider, immunforsvar, allergi/høfeber, astma, fertilitet, ødemer og meget mere.

Nada – øreakupunktur 1 x behandling 200 kr., 3 klip for 525 kr., 6 klip for 1000 kr.

Behandlingen kan modtages af alle, og har god indvirkning på stress og uro, afhængighed, angst, søvnproblemer, ADHD og meget mere. Det er en god ide at booke de første 2 behandlinger indenfor den samme uge.

Kosmetisk akupunktur 1 x behandling 599 kr., 4 klip 2000 kr. 

Kosmetisk akupunktur behandler rynker i ansigtet, acne i ansigt og på bryst og ryg og ar i ansigt og på kroppen.

Cupping enkelt,  45 minutter: 350 kr.

Cupping er en metode, hvor en hul genstand (koppen) sættes på huden og suges fast ved hjælp af undertryk. Cuppings primære opgave er at bevæge Qi og Blod og opløse stagnationer.

Bruges ofte ved: Smerter og stivhed i muskler og led (knæ, hofter, skuldre, ryg, ankler, nakke mm.)

Myoreflexterapi, enkelt 60 min. 450 kr.

Myo er det græske ord for muskel. Muskler hænger sammen i lange kæder på samme måde som meridianbanerne. Musklerne er det eneste væv der kan trække sig sammen. Myoreflexterapien er en moderne form for akupressur(tryk), hvor man trykker på musklernes tilhæftninger på knoglerne, for at afspænde musklerne Terapeuten går ind på kroppens forside, som er den spændte, og vil rent mekanisk løsne de spændinger der er. Dette har effekt på smerter i ryg, nakken, hoved, piskesmæld og stivhed generelt i en fantastisk grad.

Myggestik behandling, 1 x behandling 20 min: 200 kr.

Gives i mdr. marts-juni og holder i 1 sæson. Antallet af myggestik reduceres betragteligt og stik vil ikke hæve op og klø.

Japansk Lifting, ansigtsbehandling 60 min: 450 kr.
Japansk Lifting 5x behandlinger, incl. 1 flaske hybenkerneolie: 2000 kr.

Giver et naturligt og synligt ansigtsløft og balancerer hele kroppens funktioner. Meget afslappende og behagelig behandling.

Infrarød termisk lampe terapi: 1 x behandling 40 min: 199 kr. Varmen går dybere ned i væv og muskler, end en almindelig varmepude. Løsner for spændinger og smerter.

Chock, traume, PTSD, Fobi, 1 behandling, 90 min: 500 kr.

Der anvendes ikke altid nåle i denne behandling, men ofte lys, farver og frekvenser, fordi traumatiserede patienter har brug for en blid behandling. Under behandlingen føler jeg din puls signaler (på håndleddet), og jeg guider dig hele vejen, trygt igennem traumebehandlingen.